Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COOK'S CLUB ADAKOY


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Cook's Club Adakoy este situat în Marmaris, la 2,8 km de portul de iahturi Marmaris. Marmaris este la 12 km de Cook's Club Adakoy, iar centrul Karacan Point se află la 5 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Dalaman, situat la 100 km de proprietate. Facilitati hotel: Complexul are o piscină sezonieră în aer liber și un centru de fitness, iar oaspeții pot lua masa la restaurant. Se oferă WiFi gratuit și parcare privată gratuită. La proprietate există o recepție deschisă nonstop. Statiunea are facilități de sporturi nautice și este disponibil un serviciu de închirieri auto. Zona este populară pentru windsurfing și scufundări. Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu TV. Anumite camere au vedere la mare, piscină sau râu. Facilitățile suplimentare includ papuci și articole de toaletă gratuite

Localizare:

Cook's Club Adakoy este situat în Marmaris, la 2,8 km de portul de iahturi Marmaris. Marmaris este la 12 km de Cook's Club Adakoy, iar centrul Karacan Point se află la 5 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Dalaman, situat la 100 km de proprietate.

 

Facilitati hotel:

Complexul are o piscină sezonieră în aer liber și un centru de fitness, iar oaspeții pot lua masa la restaurant. Se oferă WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

La proprietate există o recepție deschisă nonstop.

Statiunea are facilități de sporturi nautice și este disponibil un serviciu de închirieri auto. Zona este populară pentru windsurfing și scufundări.

 

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu TV. Anumite camere au vedere la mare, piscină sau râu. Facilitățile suplimentare includ papuci și articole de toaletă gratuite