Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Romanita se afla la numai 10 minute de mers cu masina de centrul orasului Baia Mare. Aeroportul Baia Mare se afla la mai putin de 8 km, iar gara Baia Mare, la 5 km.

Hotelul dispune de structuri de cazare decorate cu multa atentie, stilate si spatioase, utilate complet si la standarde inalte. Oaspetii care cauta cazare in Baia Mare, pot opta cu incredere pentru Hotelul Romanita, fiind locul perfect ce constituie spatiul ideal pentru munca, relaxare si revigorare. Decorul modern al acestui Hotel din Baia Mare, comfortul si functionalitatea, impreuna cu calitatea serviciilor oferite si amabilitatea personalului, sunt doar cateva dintre detaliile care fac sederea o experienta aparte.

Unitatea dispune de 31 camere:
- regim single;
- camere duble;
- camere family;
- apartament.
Acestea sunt cotate la 4 stele si ofera toate facilitatile: mini bar, TV LCD, aer conditionat, baie proprie cu dus sau cada, masa de calcat, telefon, balcon (etajul 2 si 3), WI-Fi gratuit in tot hotelul.
Decorate in stil modern, camerele asigura confortul si relaxarea de care turistii au nevoie pentru un sejur placut.
Clientii beneficiaza de un mic dejun bogat (bufet suedez) dar si acces la SPA si piscina interioara/exterioara.

Camera dubla: Suprafata acestei camere este de 30 mp. Aceasta camera ofera aer conditionat, minibar, TV cu ecran plat si baie privata cu articole de toaleta gratuite, uscator de par, halat de baie si papuci.

Suita cu un dormitor: Suprafata acestei camere este 60 mp. Aceasta suita ofera aer conditionat, living cu o canapea, TV cu ecran plat, minibar si dormitor separat, cu un pat mare. Baia privata are articole de toaleta gratuite, dus, uscator de par, halat de baie si papuci.

Restaurant din Baia Mare, din cadrul Hotelului Romanita, locatia perfecta unde pot fi organizate fel de fel de petreceri private, nunti, botezuri, evenimente corporate si nu numai, intr-o ambianta de lux. Romanita Events va asteapta cu 2 sali de evenimente de dimensiuni variabile, adaplabile oricarui tip de petrecere, astfel ca, indiferent de eveniment sau numar de invitati, Romanita ofera cele mai bune solutii pentru momente de neuitat.
Cei care cauta un restaurant in Baia Mare care sa se adapteze nevoilor fiecarui client, Romanita va ofera cele mai bune solutii.

Restauranrul este destinat atat pentru servirea micului dejun cat si a pranzului si a cinei. Meniul a la carte ofera preparate traditionale, internationale si deserturi impresionante.

Restaurantul are deschidere catre Piscina Romanita, continuandu-se cu o frumoasa terasa in aer liber.

Romanita Silver, restaurant cu capacitate de 150 locuri, perfect pentru petreceri, botezuri sau intalniri corporate.
Romanita Gold este cea de-a doua sala de evenimente cu o capacitate de 350 de locuri. Aici se organizeaza nunti si botezuri, intalniri de afaceri, petreceri de Craciun sau Revelion si nu numai.

Solutia pentru zilele calduroase de vara este cu siguranta piscina exterioara. Bazinul semi-olimpic are o adancime intre 1.2 m si 1.6 m si este inconjurat de sezlonguri sau baldachine luxuriante. La terasa aflata in imediata vecinatate se pot servi gustari calde si reci, cocktailuri si fresh-uri racoritoare.
Nici cei mici nu sunt uitati, astfel ca piscina cu tobogan si ciupercuta de apa vor fi distractia perfecta pentru zilele toride de vara, iar adancimea intre 0.60 si 0.80 ofera un moment de ralaxare si pentru parintii care isi stiu copiii in siguranta.
Accesul este gratuit pentru toti oaspetii hotelului.

SPA-ul hotelului este un refugiu placut pentru oaspeti. Situat in interiorul hotelului, el reprezinta o evadare din agitatia orasului. Va invitam sa descoperiti piscina cu apa incalzita si jacuzzi-ul dupa care sa va oferiti un moment de rasfat in una din cele doua saune (umeda sau uscata). Si pentru ca relaxarea sa se simta cu adevarat, doritorii, se pot delecta si cu un masaj (contra cost).

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Locatie