Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Valea Branzei


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Ospitalitate, comfort, relaxare, traditie, voie buna, aer curat, panorame, Maramures... cateva repere ce le veti intalni la Pensiunea Valea Branzei*** din Nanesti. Situata in inima Maramuresului istoric, in Comuna Barsana, pensiunea este locul ideal de unde poti pleca in explorarea Maramuresului.

Pensiunea are sase camere cu doua sau trei locuri, cu baie proprie sau baie comuna. Patru dintre camere au balcon cu vedere panoramica spre Valea Izei. Baile sunt echipate cu cabina de dus cu hidromasaj. Incalzirea si apa calda sunt asigurate de centrala cu lemne.


SERVICII CULINAREPaine de casa, sarmale, carnati, placinte, mamaliga, platouri taranesti, horinca sunt cateva dintre bunatatile traditionale cu care veti fi serviti la Pensiunea Valea Branzei. Preparatele sunt pregatite cu produse din gospodaria proprie. Bucataria utilata complet, poate fi folosita de catre turisti, iar masa poate fi servita la parterul pensiunii, in livingul spatios.

TIMP LIBERPentru petrecerea timpului liber, turistii au la dispozitie o sala pentru recreere, cu masa de ping-pong si spatiu amenajat pentru copii. In gospodaria pensiunii turistii pot lua parte la activitatile zilnice de ingrijire a animalelor si se pot relaxa in livada din spatele casei. La cerere, se pot organiza seri folclorice. Pensiunea ofera turistilor internet wireless gratuit.