Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nord


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Nord este situat in Borsa, la 7 km de centrul orasului, si are un restaurant a la carte. De asemenea, hotelul pune la dispozitie un bar si o gradina cu terasa.
Accesul la internet WiFi este gratuit in toate camerele si in intreaga proprietate. Camerele Hotelului Nord includ baie privata, dotata cu dus si articole de toaleta gratuite. De asemenea, oaspetii au la dispozitie TV, zona de relaxare si dulap. Unele camere au balcon.
Oaspetii se pot relaxa la centrul spa al hotelului, disponibil la un cost suplimentar, care ofera o piscina interioara incalzita, camera salina, dusuri senzatii si o sauna uscata. De asemenea, oaspetii activi se pot antrena in sala de fitness.
Hotelul ofera zilnic un mic dejun a la carte, iar oaspetii pot apela si la room service. Hotelul are depozit pentru echipamentele de schi.
Oaspetii se pot bucura de drumetii, ciclism si de plimbari in natura. Zona este potrivita pentru schi, iar hotelul se afla la 5,5 km de partia de schi Runc-Stiol si la 18 km de partia de schi Prislop, care beneficiaza de sistem de iluminare. Gara din Viseu de Jos este la 30 km.

Hotelul are 26 de camere, din care 13 camere matrimoniale, 8 camere twin (se ofera si in regim single), 3 camere tip apartament i 2 camere tip apartament de lux.