Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Msr Port Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

MSR Port Hotel este situat in sudul falezei Mangalia, la cateva minute de plaja mare a orasului. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, bar, terasa, camera de bagaje, zona de plaja, umbrele de plaja, sezlonguri sau paturi de plaja, masaj (cost suplimentar), sala de conferinta si petreceri (cost suplimentar), fax/copiator, transfer aeroport (cost suplimentar), fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, camere pentru nefumatori, apartament nuptial, camere de familie, room service, menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofii, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), parcare gratuita, internet Wi-Fi gratuit. Hotelul dispune de are 32 de spatii de cazare, dispuse pe 4 nivele. Facilitati camere: TV, baie cu dus, telefon, uscator de par, internet Wi-Fi gratuit. - Camera dubla standard are balcon si pat matrimonial; - Camera dubla king are balcon, canapea extensibila si jacuzzi; - Camera dubla economy NU are balcon si este la parter.
Descriere camere:
Facilitati camere: TV, baie cu dus, telefon, uscator de par, internet Wi-Fi gratuit. - Camera dubla standard are balcon si pat matrimonial; - Camera dubla king are balcon, canapea extensibila si jacuzzi; - Camera dubla economy NU are balcon si este la parter.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, bar, terasa, camera de bagaje, zona de plaja, umbrele de plaja, sezlonguri sau paturi de plaja, masaj (cost suplimentar), sala de conferinta si petreceri (cost suplimentar), fax/copiator, transfer aeroport (cost suplimentar), fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, camere pentru nefumatori, apartament nuptial, camere de familie, room service, menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofii, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), parcare gratuita, internet Wi-Fi gratuit. Hotelul dispune de are 32 de spatii de cazare, dispuse pe 4 nivele.
Locatie:
MSR Port Hotel este situat in sudul falezei Mangalia, la cateva minute de plaja mare a orasului.