Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MERA BRISE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Mera Brise se află la doar 50 m de plaja din Mangalia. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, gradina, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, sala de conferinte si petreceri (cost suplimentar), business center (cost suplimentar), sala de fitness, aparat pentru lustruit pantofii, menaj zilnic, zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, camere de familie, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, internet wireless gratuit, parcare gratuita. Hotelul dispune de 45 de camere Double King și 4 apartamente. Facilitati camere: aer conditionat, seif, minibar, telefon, TV LCD, uscator de par, uscator de rufe, cosmetice, balcon.
Mera Brise se află la doar 50 m de plaja din Mangalia. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, gradina, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, sala de conferinte si petreceri (cost suplimentar), business center (cost suplimentar), sala de fitness, aparat pentru lustruit pantofii, menaj zilnic, zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, camere de familie, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, internet wireless gratuit, parcare gratuita. Hotelul dispune de 45 de camere Double King și 4 apartamente. Facilitati camere: baie proprie cu dus, aer conditionat, seif, minibar, telefon, TV LCD, uscator de par, uscator de rufe, cosmetice, balcon.
Descriere camere:
baie proprie cu dus, aer conditionat, seif, minibar, telefon, TV LCD, uscator de par, uscator de rufe, cosmetice, balcon.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, gradina, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, sala de conferinte si petreceri (cost suplimentar), business center (cost suplimentar), sala de fitness, aparat pentru lustruit pantofii, menaj zilnic, zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, camere de familie, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, internet wireless gratuit, parcare gratuita. Hotelul dispune de 45 de camere Double King și 4 apartamente.
Locatie:
Mera Brise se află la doar 50 m de plaja din Mangalia.