Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Recomandat familiilor cu copii.
Situare:Hotelul este situat la intrarea din partea de sud a statiunii, In apropiere de Satul de Vacanta, de complexul comercial Perla.

Info hotel: Hotelul face parte din lantul hotelier 'Phoenicia Hotels & Resorts'. Hotelul ofera urmatoarele facilitati: restaurant cu specific international, crama, baruri, piscina, sala de conferinte de 200 locuri si parcare proprie.
Camerele sunt dotate cu TV, minibar si aer conditionat. Camerele nu au balcon.

Restaurant: Hotelul detine trei restaurante, unul cu specific international, unul cu specific romanesc, de crama, care se afla la etajul 11 si unul pentru ceremonii cu o capacitate de 600 persoane.

Servicii gratuite: TV, frigider, aer conditionat, pastrarea valorilor in seiful hotelului, Internet, trezirea turistilor la cerere, parcare, transport si depozitare bagaje, informatii turistice, accesul la piscina, transmiterea corespondentei.

Servicii cu plata: Spalat, calcat, coafor-frizerie, masaj, sala de conferinte, servicii postale, servicii telefonice

Avantaj copii: Copiii Intre 0-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. La micul dejun, copiii 0-5 ani beneficiaza de gratuitate, copiii 5-12 ani beneficiaza de reducere 50%. Copiii cu varsta intre 12-14 ani achita 30% din valoarea unui loc si micul dejun integral, copiii cu varsta intre 14-18 ani beneficiaza de 50% reducere la cazare, cu pat suplimentar, micul dejun se achita integral.

Animale de companie: Accesul nu este permis.

Atractii in zona: Telegondola, Aqua Magic.

Locatie