Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Astoria


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aceasta proprietate este la 2 minute pe jos faa de plaja. Hotelul Grand Astoria, fostul Hotel Patria, este situat in centrul statiunii Mamaia, la 500 m de cazinou i la 50 m de plaja cu nisip. Proprietatea ofera unitai de cazare cu aer condiionat si vedere la mare sau la lacul Siutghiol.
Accesul WiFi este gratuit in hol. Proprietatea ofera parcare gratuita. Toate camerele au TV, frigider si baie proprie cu dus.
Hotelul pune la dispozitie un bar, o terasa si un restaurant care serveste mancaruri din bucataria traditionala romaneasca si internationala.
Hotelul Grand Astoria se afla la mai putin de 4 minute de mers pe jos de parcul acvatic Aqua Park i la 12 minute de mers cu maina de gara Constanta. Aeroportul International Mihail Kogalniceanu este situat la 31 km. Servicii de masa : In perioada 01.07-31.08.2018 micul dejun este in sistem buffet suedez. Se poate asigura si pensiune completa in sistem de bonuri valorice.
Facilitati copii:
Copiilor pana la 14 ani li se asigura cazare gratuita daca nu solicita pat suplimentar
Copiilor 0-5 ani li se asigura patut gratuit
Patul suplimentar este 50% din contravaloarea unui loc de cazare