Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Friday a fost proiectat si construit cu facilitati de 3 stele :
apartamentele spatioase (42 me fiecare) sunt echipate cu acces pe baza de card, televizoare de ultima tehnologie, acces Internet wireless, minibar silentios, telefon, saltele ortopedice si antialergice, aer conditionat, incalzire, baie cu cada, uscator de par, prosoape si accesorii pentru baie. Apartamentele family sunt dotate cu chicineta (plita electrica, cana fierbator, chiuveta cu apa curenta, vesela), iar cel modern si clasic cu o zona de dinning (masuta scaune).
camerele duble si twin (aprox 18 me fiecare) sunt dotate cu acces pe baza de card, televizoare de ultima generatie, minibar silentios, telefon, saltele ortopedice si antialergice, baie cu cabina de dus, uscator de par, prosoape si accesorii pentru baie, aer conditionat.
Atat camerele cat si apartamentele sunt prevazute cu balcon in care puteti face o cura de aerosoli dimineata si seara; exista masuta si scaune.
Alte servicii si facilitati oferite:
-depozitare bagaje
- centru de afaceri;
- acces la Internet wireless : disponibil in toate spatiile hotelului si in camere
- terasa mic dejun
- comanda Taxi.
Personalul recepţiei cunoaşte limbile italiană, romană, spaniolă şi engleză şi poate oferi oaspeţilor informaţii despre zonă.
Plaja Kudos este la 5 km de Hotelul Friday, iar Aqua Magic se află la 10 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, situat la 24 km de hotel.