Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Cochet, este localizat in Mamaia Nord, la 100 de metri de plaja Kazebo si la 1 km de zona de cluburi.

Descriere: Cochet este destinat odihnei si relaxrii dumneavoastr este o unitate de 3 stele ce va confer linistea necesar , personalul fiind prezent non-stop pentru confortul dumneavoastra.

Veti beneficia de elegant si bun gust. Fie c doriti o seara romantica, un cadru mai intim, sau pur si simplu un moment linistitor, noi vom fi acolo pentru a va ajuta sa aveti o experienta de neuitat.


Camere: Hotel Cochet este un hotel relativ nou, deschis in 2015, ofera cazare in conditii exceptionale in 35 de camere duble dotate cu televizor LCD, aer conditionat, balcon, baie proprie cu dus. O parte dintre camere ofera vedere spre mare din balcon.
Pe langa spatiile de cazare, Hotel Cochet ofera oaspetilor sai posibilitatea servirii mesei in incinta hotelului, in restaurantul propriu.