Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bavaria Blu


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Un concept nou pentru etajul 4 bazat pe o paleta de culori calde si primitoare ce vor asigura confortul si relaxarea clientilor, si nu in ultimul rand pentru a creea un maxim de intimitate familiilor cu copii, prin adaugaugarea usilor in garsoniere.

Etajul 5 construit in anul 2013
Profil: Este dedicat atat familiilor cu copii.
Info hotel: Faceti incojurul lumii! Etajul 5 are in dotare 16 spatii de cazare de lux dintre care 4 apartamente si 12 duble superioare.

Cazare: Fiecare spatiu de cazare a etajului 5 a fost gandit avand la baza conceptul de tari care prin intermediul gamei de culori si a mobilierului modern, elegant si personalizat, ce va purta gazda intr-o calatorie in jurul lumii. Concepute pentru a crea armonia perfecta,de la modernismul apartamentului american pana la subtila aroma orientala a apartamentului chinezesc, sunt dispuse astfel: Apartament China - cel mai mare apartament are o suprafata de 68 mp + balcon 24 mp, Apartament Kenya- are o suprafata de 63 mp + balcon 19 mp, Apartament SUA - are o suprafata de 40 mp + balcon 17 mp, Apartament Franea- are o suprafata de 67 mp + 2 bei (14mp/5mp) + 2 balcoane de 24mp. Baile sunt dotate cu jacuzzi, cu TV, hidromasaj si radio. Camerele duble superioare au o suprafata de 32mp si sunt prevazute cu un balcon de 12 mp. Acestea vor purta de-a lungul urmatoarelor tari : Egipt, Romania, Italia, Thailanda, Grecia, India, Turcia, Maroc, Indonezia, Australia, Anglia si nu in ultimul rand Captaina Room.

Pozitia strategica a hotelului, la doar 20 de metri de plaja face se fie locatia ideala atat pentru turistul sosit in vacanta cat si pentru cel aflat in deplasare in interes de serviciu sau in scopul unei afaceri.

Info cazare: Camerele sunt dispuse atat cu vedere la mare cat si inspre gradina interioara.

Info camera: Toate camerele sunt echipate cu: acces gratuit la internet wireless, TV prin cablu, aer conditionat -climatizare cu control individual, sistem de alarma in caz de incendiu/ detectoare de fum, halat si papuci de baie, uscator de par/ priza pentru aparat de barbierit, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, seif, mini bar.

Servicii de masa: Hotelul are doua restaurante, unul de 2 stele si celalalt de 4 stele, cu specific romanesc si international, iar numarul de locuri este de 300 (2*) ei 120 (4*). Masa poate fi servita si la terasa de pe plaja.

Servicii gratuite: Parcare, informatii turistice, trezirea turietilor la ora solicitata, intrare piscine internet wireless.

Servicii cu plate: Telefon, minibar, room-service, speletorie

Piscine exterioare amenajate pentru copii, meniu special copii - la cerere.

Animale de companie nu se accepte;

Puncte de atractie in zone: Aqua Magic, Delfinariu, Satul de vacanee, Radiovacanea, Parcul tebeceriei, Lacul Siutghiol.

Facilitati copii: Garsoniere: 2 copii cu varsta intre 0- 4 ani neimpliniei: gratuit; 4 -12 ani neimpliniei: achite 20% dintr-un loc de cazare ei 50% din valoarea micului dejun, 12 -18 ani neimpliniei-achite 30% dintr-un loc de cazare ei mic dejun intreg. Se accepte al treilea adult cu plate a 40% dintr-un loc de cazare ei mic dejun intreg. Pentru extra-bad se achite 50% din valoarea unui loc de cazare, conform ofertei.