Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arena Regia Hotel Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Arena Regia Hotel & Spa5* ofera cazare in 63 de camere si 8 suite decorate original, oferind cel mai inalt confort.

Arena Regia Hotel & Spa5* beneficiaza de doua restaurante somptuoase unde oaspetii nostri pot savura o bucatarie de lux intr-o atmosfera unica si eleganta.

Alegeti intre eleganta clasica a Restaurantului Arena si maiestuosul stil italian al Romeo & Juliet Restaurant . Somelierii nostri va stau la dispozitie pentru a va prezenta impresionanta noastra colectie de vinuri si va vor ajuta sa faceti alegerea perfecta.
Imperia Spa combina armonios cele mai noi tratamente senzoriale si de frumusete (Wellness Spa) cu terapii traditionale (Beauty & Health).
Saloanele noastre de tratament sunt gandite sa ofere o atmosfera eleganta si confortabila, si sunt dotate cu cele mai moderne si performate echipamente pentru a va oferi tratamente cu efecte incredibile.

Imperia Spa va aduce doua spa brand-uri de top: Elemis, numarul 1 in materie de spa in Marea Britanie, si Buddhattitude, un brand care face parte din conceptul deja consacrat Buddha Bar. La acestea se adauga bineinteles celebrul Gerovital.

Unic pe litoralul romanesc este hamam-ul unde se desfasoara adevarate ritualuri senzoriale.

Arena Regia Hotel & Spa5* beneficiaza de o luxoasa piscina interioara inspirata de stilul Romei Antice, precum si de un infinity pool exterior si un bazin pentru copii.
Delectati-va cu bauturi calde sau racoritoare de la bar in timp ce va relaxati la piscina.

Sala de fitness perfect proportionata va ofera o gama variata de aparatura de inalta performanta intr-o ambianta intima si relaxanta. Aveti acces la cele mai noi echipamente cardio si de forta care va vor satisface toate nevoile.

Arena Regia Hotel & Spa 5* este locatia ideala pentru conferinte si evenimente corporate. Va oferim spatii elegante complet echipate pentru orice fel de eveniment, de la intalniri restranse pana la conferinte si evenimente de mare anvergura.

Echipa noastra de evenimente va sta la dispozitie pentru a va ajuta cu toate aspectele organizarii, inclusiv cerinte de tehnologie si decoratiuni interioare.

Plaja Marina Regia Residence este complet administrata si pazita de catre resort mentinand astfel un grad ridicat de igiena, confort si intimitate.
Complet echipata cu sezlonguri si umbrele, este cea mai generopasa plaja din nordul statiunii Mamaia oferind astfel posibilitatea desfasurarii de activitati diverse atat pentru adulti cat si pentru copii. Locurile special amenajate de joaca pentru copii, terenul de sport si grupurile sanitare fac parte din dotarile oferite.
Lounge Bar-ul Opium Garden amplasat pe plaja reprezinta locul ideal unde va puteti savura bautura sau cocktail-ul preferat si unde va puteti adaposti de soarele puternic in orele de varf.