Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUARIUM Residence Economy 5 cm

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aquarium Residence 5 are unități de cazare cu aer condiționat situate în Mamaia Nord – Năvodari, la 12 minute de mers pe jos de Marina Regia, la 2,2 km de Phoenicia Beach și la 2,5 km de Oha Beach. Se oferă la locație WiFi gratuit și parcare privată. Fiecare unitate are o bucătărie complet utilată, cu un frigider, o zonă de relaxare cu o canapea extensibilă, un televizor cu ecran plat și o baie proprie cu duș și un uscător de păr. Oaspeții au la dispoziție de asemenea o plită și un prăjitor de pâine, precum și o cafetieră și un ibric electric. La acest apartament este disponibil un serviciu de închiriere de biciclete. Aquarium Residence 5 se află la 6,8 km de Lacul Siutghiol și la 12 km de City Park Mall & Cora Hypermarket. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, situat la 20 km de Aquarium Residence 5.


Apartamentele sunt situate in 5 blocuri diferite de 3 si 4 nivele (prima cifra din nr. apartamentului reprezinta nr. blocului).

Aquarium Residence 1 - str. D23, nr. 25 pentru apartamentele care incep cu cifra 1

Aquarium Residence 2 - str. D24, nr. 26 pentru apartamentele care incep cu cifra 2

Aquarium Residence 3 - str. Prelungirea D20, nr. 5C pentru apartamentele care incep cu cifra 3

Aquarium Residence 5 - str. D23, nr. 27 pentru apartamentele care incep cu cifra 5

Aquarium Residence 6 - str D24, nr.28 pentru apartamentele care incep cu cifra 6


Locatie