Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sol House Mallorca


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Dupa o renovare completa in anul 2015, hotelul Sol House Trinidad isi asteapta turistii pentru a le oferi servicii de calitate, o zona de piscine modernizata cu hamace si paturi bali si cele mai bune petreceri din zona, la doar 50 m distanta de magnifica plaja Calvia in centrul turistic si comercial al zonei Magaluf.

Localizare: Hotelul complet renovat se afla situat in centru zonei turistice, la 50 m distanta de magnifica zona Calvia Beach, la 26 km de aeroportul din Palma de Mallorca si la 18 km de centrul capitalei insulei, Palma. La doar 50 m distanta de hotel se afla o statie de autobuz care face legatura cu orasul Palma.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant cu bucatarie international si servire in sistem bufet suedez si organizeaza cine tematice de cateva ori pe saptamana, un bar pe terasa deschisa, piscina exterioara si piscina interioara, salon pentru relaxare cu bar, schimb valutar, acces wi-fi gratuit pe intreg teritoriul hotelului, serviciu de animatie, petreceri tematice, sala cu jocuri electronice si jocuri video ( contra cost). Pentru oaspetii micuti hotelul ofera o piscina speciala, meniuri speciale in restaurant si loc de joaca.Doritorii de miscare se pot bucura de noua sala de fitness deschisa 24h/7 .

Facilitati hotel: Toate camere au fost complet renovate si sunt dotate cu TV LCD 60', aer conditionat, acces gratuit la wi-fi, seif, mini frigider, baie echipata cu dus si uscator de par, balcon sau terasa.