Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ilusion Markus and Spa

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Localizat in Can Picafort, Ilusion Markus reprezinta alegerea ideala pentru familiile dornice de relaxare intr-un hotel renovat avand un raport foarte bun calitate/pret.
Hotelul se aflat la circa 250 m distanta de zona turistica a localitatii Can Picafort si de zona de divertisment a statiunii. Plaja cu nisip fin se afla la 200 m distanta iar Aeroportul Palma de Mallorca se afla la 44 km.


FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor saio receptie deschisa 24/7, un restaurant principal, o camera pentru bagaje, terasa exterioara cu zona de sezlonguri, o piscina exterioara pentru adulti si o alta destinate copiilor precum si o zona cu umbrele si sezlonguri.


FACILITATI CAMERE: Cele 72 de camere ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat/incalzire, telefon, TV LCD, acces wi-fi (contra cost) si seif ( contra cost). Baile sunt dotate cu cada sau dus si uscator de par.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie