Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRUPOTEL LOS PRINCIPES


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte Bine 8,3 / 10 Booking.com Complexul hotelier Los Principes este situat in statiunea Playa de Muro, cu acces direct la plaja lata cu nisip fin din zona. Aici oaspetii se vor relaxa si se vor simti ca acasa. Distanta pana la aeroportul din Mallorca este de 44 km. Hotel de lant, premiat pentru serviciile sale de calitate, recomandat pentru SPA si relaxare; dispune de facilitati pentru copii. Pentru hotelurile din zona Alcudia, transferul se face cu un minibus ( vor fi cel mult 15 opriri).Localizare
Complexul hotelier Los Principes este situat in statiunea Playa de Muro, cu acces direct la plaja lata cu nisip fin din zona. Aici oaspetii se vor relaxa si se vor simti ca acasa. Distanta pana la aeroportul din Mallorca este de 44 km. Hotel de lant, premiat pentru serviciile sale de calitate, recomandat pentru SPA si relaxare; dispune de facilitati pentru copii. Pentru hotelurile din zona Alcudia, transferul se face cu un minibus ( vor fi cel mult 12 opriri).