Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ACAPULCO PLAYA

   Playa De Palma, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Fabulos 8,6 / 10 Booking.com Hotelul Acapulco se numara printre cele mai bine cotate unitati de cazare din Playa de Palma. Renovat de curand, hotelul este situat vizavi de plaja lata cu nisip fin din statiunea Playa de Palma, la 6 km de aeroportul din Palma si 10 km de orasul Playa de Palma.Drinks & Food
Restaurantul principal al hotelului are o capacitate de 200 persoane si ofera mic dejunul si cina in sistem bufet. O data pe saptamana se organizeaza cina cu specific international, iar turistii se pot delecta cu diverse preparate. Se impune tinuta eleganta, domnii pantaloni lungi.

Localizare
Hotelul Acapulco se numara printre cele mai bine cotate unitati de cazare din Playa de Palma. Renovat de curand, hotelul este situat vizavi de plaja lata cu nisip fin din statiunea Playa de Palma, la 6 km de aeroportul din Palma si 10 km de orasul Playa de Palma.

Sport si Divertisment
Turistii pot practica urmatoarele facilitati: tenis de masă, saună, cadă cu hidromasaj, piscină interioară, închirieri biciclete.