Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alila Kothaifaru Maldives


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Cu vedere la malul mării, Alila Kothaifaru Maldives oferă cazare de 5 stele în Kothaifaru și oferă o piscină în aer liber, centru de fitness și grădină. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără room service și un serviciu de concierge, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Unitatea de cazare oferă un club pentru copii, un lounge comun și schimb valutar pentru oaspeți.

Fiecare cameră de la complex are aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, cutie de valori și baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Camerele vor oferi oaspeților un frigider.

Micul dejun este disponibil zilnic și include opțiuni à la carte, continentale și vegetariene. La Alila Kothaifaru Maldives veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria japoneză, mediteraneană și pizza. De asemenea, pot fi solicitate opțiuni vegetariene, fără lactate și halal.

Unitatea de cazare oferă o terasă la soare. Puteți juca biliard și tenis de masă la Alila Kothaifaru Maldives.

Îndrumare nonstop este disponibilă la recepție, unde personalul vorbește germană, engleză, franceză și hindi.