Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Residence Maldives at Falhumaafushi


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

The Residence Maldives se află pe frumoasa insula Falhumaafushi. Proprietatea oferă camere mobile luxos, cu o terasă proprie și acces gratuit la internet. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la piscină în aer liber.

Fiecare cameră luxoasă are tavan înalt, ferestre mari, DVD player, o canapea somptuoasă și un bar privat. Băile private spațioase au cadă de sine stătătoare și articole de toaletă gratuite. Camerele mai mari oferă o privată.

Oaspeții pot utiliza centrul de fitness și se pot relaxa la centrul Spa by Clarins. The Residence Maldives poate aranja activități precum scufundări și snorkelling. Facilitățile proprietății includ o recepție deschisă nonstop și un serviciu de transfer de la/la aeroport, disponibil la un cost suplimentar.

Localul The Beach Bar de lângă plajă oferă vedere la mare și servește gustări ușoare și cocktailuri în stilul insulei. Proprietatea are restaurante precum The Dining Room, The Sunset Grill și The Falhumaa, care asigură o gamă largă de preparate din bucătăria internațională.

Acest complex elegant este situat pe atolul Gaafu Alifu.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locație. I-au dat scorul 8,6 pentru un sejur pentru 2 persoane.