Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Residence Maldives Dhigurah


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferind vedere la oraș, Whaleshark Beach oferă cazare cu grădină, la aproximativ 100 de metri de plaja Dhigurah North West. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un restaurant, o recepție deschisă nonstop și un lift, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Pensiunea are camere de familie și facilități pentru oaspeții cu dizabilități.

Unitățile au terasă, aer condiționat, TV cu ecran plat și baie privată cu duș și uscător de păr. Unele unități au balcon și/sau patio cu vedere la mare. La pensiune, fiecare unitate este dotată cu lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții sunt bineveniți să se relaxeze în barul sau în lounge-ul proprietății, în timp ce prânzurile la pachet sunt, de asemenea, disponibile la cerere.

În zona înconjurătoare sunt disponibile tururi de vizitare a obiectivelor turistice. Dacă doriți să descoperiți zona, în împrejurimi sunt posibile excursii cu bicicleta, drumeții și plimbări, iar pensiunea poate aranja un serviciu de închiriere de biciclete.