Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

SONEVA FUSHI RESORT & SIX SENSES SPA
Locatie: insula Kunfunadhoo are cca 1,4 km lungime si 400 m latime, fiind inconjurata de o plaja de vis. Aceasta este una dintre cele mai mari insule ale Maldivelor, pretindu-se, datorita vegetatiei sale luxuriante, pentru cei care cauta linistea si relaxarea. In jurul insulei se gaseste o lume subacvatica multicolora si variata.

Hotel: complexul a fost adaptat la vegetatia tropicala si se remarca prin ambientul sau rustic. Odihna intr-o atmosfera lejera si privata, cu un service exceptional, va incanta orice client cu pretentii. In cele 2 restaurante in stil deschis veti fi rasfatat cu bucatarie asiatica si internationala. Hotelul mai ofera: 2 baruri, 1 pivnita de vinuri (degustari contra cost), biblioteca si magazine. Pe plaja gasiti sezlonguri si prosoape.

Camere: 15 camere, 50 vile. De pe terasa, toate camerele si vilele au acces direct spre plaja, prin gradina cu palmieri (10-25 m, in functie de pozitie).
Rehendi Room, cca 48 mp: (15), in bungalow-uri, cu cate 2 unitati de cazare, luxoase, cu baie open-air/dus/wc (apa dulce, calda si rece), foen, halat de baie, telefon, minibar, seif, ventilator de tavan, aer conditionat, pat kingsize. CD-player si TV puteti primi la cerere. Terasa spre mare.
Deluxe Crusoe Villa, cca 64 mp: (11), ca si Rehendi Room, bungalow-uri separate, cu cate un etaj si o sufragerie mare la parter, o bancheta mica, partial cu baie deschisa si dus exterior in gradina. Cu ajutorul unei scari se ajunge intr-un gang unde se afla dormitorul si un wc separat. Etajul 1 dispune de un balcon mare cu un dining-table si un sector cu un pat de zi confortabil.

Sport inclusiv: windsurfing, hobie-cat, canoe, volley, un teren de tenis, tenis de masa, joc cu bile, badminton, sala de fitness, biciclete. Contra cost: ski nautic, echipament pentru acvanauti, scufundari, pescuit in larg si excursii pe insulele apropiate.

BEAUTY & WELLNESS
Centrul Six Senses Spa va ofera:
-sauna, baie de aburi, jacuzzi;
-diverse tratamente de frumusete (contra cost).

Locatie