Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kandolhu Maldives


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în atolul Ari de Nord, în Maldive, Kandolhu Maldives oferă 5 restaurante și Wi-Fi gratuit. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și oferă vedere minunată la ocean.

Vila dumneavoastră spațioasă de la Kandolhu Maldives are un TV cu ecran plat, un iPad, un difuzor Bluetooth și o cameră GoPro Hero5. Baia dumneavoastră privată are duș, cadă și uscător de păr.

La Kandolhu Maldives veți găsi o recepție deschisă nonstop. Există, de asemenea, un serviciu de spălătorie și un mic butic care vinde articole de toaletă, cărți poștale și suveniruri.

Kandolhu Maldives oferă beneficii speciale pentru luna de miere, care includ un masaj de 30 de minute, cină la lumina lumânărilor cu 3 feluri de mâncare cu vin spumant, coș cu fructe și decor floral la sosire.

Măsurând doar 200 de metri pe 150 de metri, insula are plaje largi de nisip. Oceanul are un recif colorat, care este ideal pentru snorkelling.

Acest complex este la 70 km de Aeroportul Male și se poate ajunge cu o călătorie de 20 de minute cu hidroavionul, urmată de 15 minute cu barca cu motor.