Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kaani Grand Seaview


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Kaani Grand Seaview este unul dintre cele mai bune hoteluri din Maafushi, situat pe malul magnific, chiar vizavi de plaja Bikini.

Hotelul combină servicii splendide cu cazare de calitate, bucătărie elegantă și facilități pentru o vacanță perfectă în familie, o călătorie de afaceri sau o evadare relaxantă.

Pentru călătorii de afaceri, hotelul are o sală de conferințe modernă, bine echipată. Uimitorul hotel de patru stele oferă confort casnic în cele 56 de dormitoare spațioase, cu baie privată, cu vederi uimitoare la mare. Bucurați-vă de un mediu relaxant, savurând o băutură în timp ce vedeți la ocean în balconul privat al camerei dumneavoastră.

Dacă nu aveți chef de exerciții în aer liber, vă puteți relaxa fie în Spa-ul nostru, fie dacă vă simțiți bine, de ce să nu vă antrenați ușor în sala de sport. După o cină relaxantă și o băutură liniștită în barul nostru plutitor, somnul nu ar trebui să fie o problemă.

Personalul nostru tânăr și prietenos este aici pentru a rezerva excursii, pentru a vă întâmpina și pentru a vă servi. Este la aproximativ 25 km de Aeroportul Internațional și face o vacanță ideală pentru familia ta.

Locatie