Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Finolhu Baa Atoll Maldives


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în biosfera mondială UNESCO a atolului Baa, Seaside Finolhu oferă oaspeților experiența supremă pe insulă. Fiecare vilă a lui Finolhu este situată fie pe malul insulei, fie direct deasupra apelor oceanului. Mai mult de jumătate dintre vile au piscină privată, în timp ce fiecare categorie de vile oferă o zonă de living spațioasă, cu tot confortul modern de acasă.

Finolhu oferă opțiuni elegante de luat masa, cu bucătăria de pe plajă în inima sa, unde oaspeții pot savura preparate internaționale preferate în orice moment al zilei. Alte opțiuni includ experiența de luat masa la Crab Shack, situată la jumătatea distanței de-a lungul minunatului banc de nisip din Finolhu, sau localul de mese rafinate din Asia Kanusan. Arabian Grill, în stil boutique, celebrează amestecurile legendare de condimente ale aromelor din Orientul Mijlociu, în timp ce Milk LAB oferă gustări rapide și ușoare. Oaspeții pot savura o gustare sau o băutură împreună cu vederi spectaculoase de pe puntea superioară a Beach Club.

Clubul Oceaneers îi ține pe cei mici distrați cu activități și facilități fantastice pentru copii, împreună cu personal grijuliu. Clubul pentru copii are o zonă de joacă în aer liber cu set de joacă, dressing, piscină pentru copii și studio de artă. Descoperiți experiențe captivante la centrul de scufundări, care oferă o serie de activități și excursii, inclusiv snorkelling, scufundări, pescuit, croazieră și multe altele. Pentru aventuri pline de apă, oaspeții pot încerca centrul de sporturi acvatice.

Centrul spa complet echipat combină tot ce este mai bun din Est și Vest într-un meniu răsfățat de programe holistice și tratamente personalizate livrate cu experiență într-un cadru liniștitor. Proprietatea oferă o sală de gimnastică interioară și în aer liber, yoga sau meditație la Pavilionul Yoga în aer liber sau direct pe plajă.

La Finolhu se poate ajunge cu o călătorie de 30 de minute cu hidroavionul de la Aeroportul Internațional Malé sau cu un zbor de 15 minute la Aeroportul intern Dharavandhoo, urmată de o plimbare de 25 de minute cu barca cu motor.