Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Drift Thelu Veliga (South Ari Atoll)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasat pe insula curată Thelu Veliga, situată în atolul Ari de Sud, la aproximativ 90 km sud-vest de capitală, Malé, Drift Thelu Veliga Retreat se mândrește cu propriul recif magnific. Proprietatea se află la 35 de minute de mers cu hidroavionul de Aeroportul Internațional Malé.

Vilele sunt proiectate cu gust pentru a evoca farmecul autentic și nealterat al Maldivelor. Toate sunt dotate cu minibar și aparat de ceai/cafea, iar băile private includ un uscător de păr și articole de toaletă derivate din ceaiuri organice. Unele vile au acces privat la plajă, în timp ce unele sunt situate deasupra lagunei turcoaz a insulei.

Oaspeții se pot răsfăța la Intimate Spa by THEMAE sau pot participa la activități precum snorkelling, scufundări, windsurfing și caiac; unde toate pot fi aranjate la un cost suplimentar. În plus, stațiunea oferă un meniu de experiențe romantice și excursii personalizate, care pot fi aranjate la cerere. Proprietatea are personal vorbitor de chineză.

Printre atracțiile de luat masa se numără restaurantul care servește o varietate de mâncăruri, inclusiv fructe de mare locale cu arome continentale și asiatice. La cerere, oaspeții pot organiza și alte opțiuni de luat masa, cum ar fi cine private în vilă, pe plajă și grătar cu fructe de mare. De asemenea, oaspeții se pot bucura de băuturi răcoritoare și mâncăruri ușoare la barul și lounge-ul cu vedere la apus.

Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în camere și zone publice ale proprietății.