Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bunica Maria


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Bunica Maria este o proprietate eleganta, situata la 300 de metri de Dunare- Bratul Sf Gheorghe, in comuna Mahmudia, la poarta de intrare in Delta Dunarii, rezervatie naturala si paradis al pasarilor.Descriere: Construita in stil clasic, respectand traditionalul si rusticul zonei, pastreaza farmecul unei epoci trecute, dar si rafinamentul modernitatii. In zona se afla Dealurile Bestepe (5 dealuri), de unde se poate admira intreaga panorama a Deltei Dunarii, atractii istorice la cetatea romano-bizantina Salsovia, cetatea eclesiala Halmyris (Dunavat) si manastirea cu acelasi nume, zone de pescuit pe Dunare si ghiolurile Gorgova, Potcoava, Uzlina, Isac: se pot face plimbari cu barca cu motor.
Cazare: Toate cele 9 camere au baie privata, aer conditionat, TV cablu, acces gratuit la internet Wi-FI si incalzire centrala.
Facilitati: Pensiunea pune la dispozitia oaspetilor locuri de parcare gratuite, teren de joaca pentru copii in spatiu securizat, gratar in aer liber, bucatarie comuna si living spatios, dotat cu biblioteca, loc de relaxare si TV, terasa si mese in aer liber.