Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Travellers Pearl by Storytellers


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Situat in Funchal, in regiunea Insulelor Madeira, Cel mai apropiat aeroport este Cristiano Ronaldo Madeira International, situat la 18 km de Travelers Pearl by Storytellers.

FACILITATI
pPlaja Almirante Reis si Marina do Funchal in apropiere, Travelers Pearl by Storytellers ofera cazare cu WiFi gratuit si parcare privata gratuita.Travelers Pearl by Storytellers ofera atat un serviciu de inchiriere de biciclete, cat si un serviciu de inchirieri auto.

RESTAURANT
Un mic dejun continental este disponibil zilnic la apartament.

CAMERE
Fiecare unitate de cazare are bucatarie cu frigider si cuptor, cutie de valori, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, facilitati de calcat, dulap si zona de relaxare cu o canapea extensibila. Toate unitatile au baie privata cu dus, articole de toaleta gratuite si uscator de par.
Apartament tip studio(32 mp)-Acest apartament are masina de spalat, plita si izolare fonica.
Apartament superior(42 mp)-Acest apartament are zona de luat masa, ustensile de bucatarie si masina de spalat.
Apartament cu 2 dormitoare(58 mp)-Acest apartament are fierbator electric, cuptor si zona de luat masa.
Loft(108 mp)-Acest apartament este izolat fonic si ofera zona de luat masa si fierbator electric.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie