Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Residence Porto Mare


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE

The Residence Porto Mare este localizat la 100 m de plaja, la doar 4,5 km de Gradina Botenica din Madeira si la 900m de Forum Madeira Shopping Centre. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Cristiano Ronaldo Madeira la doar 16 km distanta.

FACILITATI

Hotelul pune la dispozitie 2 piscine exterioara, o piscina exterioara pentru copii, o pisicna interioara incalzita si o piscina exterioara incalzita. Sunt disponibile sezlonguri si umbrele de soare la pisicna.
La acest hotel exista si o sala de fitness echipata complet, o sala de aerobic, un teren de tenis,teren demini golf si de pentaque.
Exista un centru spa care pune la dispozitie masaje si tratamente corporale de relaxare si infrumusetare, 2 jacuzii, sauna.
Club pentru copii cu spatiu de joaca unde vor face activitati distractive si educative.
Acest hotel pune la dispozitie 4 Sali de conferinte.
Exista echipa de entertainment la acest hotel.
Exista parcare.

RESTAURANTE

Unitati de alimentatie cu specific local si international unde poti servii diferite mancaruri si bauturi reci sau calde, cu alcool sau fara dupa preferinte.

Atlantida Restaurant - bufet international cu tematica diferita in fiecare seara.
Alfama Restaurant - meniu a la carte cu specific portughez.
Il Basilico Madeira - meniu a la carte inspirat din bucataria italieneasca.
Veranda - pool bar - aici poti servi bauturi cu alcool sau fara si diferite gustari.
Portofino Bar - aici poti servi bauturi cu alcool sau fara si diferite gustari.
Oceano Bar - poti servi bautura preferata ascultand muzica live seara.

CAMERE

Camerele hotelului sunt mobilate modern in culori placute si pun la dispozitie: televizor, wifi, seif, frigider, aparat pentru prepararea cafelei sau a ceaiului, halate si papuci.

Studio - Camerea cu suprafata de 30 - 35m2 si capacitate maxima de 3 persoane. Aceasta camera pune la dispozitie 2 paturi twin.
One Bedroom - Camerea cu suprafata de 70m2 si capacitate maxima de 4 persoane. Aceasta camera pune la dispozitie 2 paturi twin, chicineta, balcon,sofa bed si spatiu de living.
Two Bedroom - Camerea cu suprafata de 100m2 si capacitate maxima de 6 persoane. Aceasta camera pune la dispozitie 4 paturi twin, chicineta, balcon,sofa bed si spatiu de living.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie