Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Residencial Vila Lusitania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Se afla in Funchal, Marina do Funchal este la 2,6 km, iar Cazinoul din Madeira se gaseste la 1,9 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Cristiano Ronaldo Madeira, situat la 23 km de GuestHouse Vila Lusitania.

FACILITATI
Ofera cazare cu WiFi gratuit, TV cu ecran plat si patio sau balcon, precum si o piscina in aer liber si un bar. Oaspetii au la dispozitie o baie privata complet dotata, cu dus si articole de toaleta gratuite.
Personalul prietenos de la receptia din hol este bucuros sa raspunda la orice intrebari. Obiectele de valoare pot fi depozitate in siguranta in seif. Accesul la internet wireless permite oaspetilor sa ramana conectati in timpul vacantei. Oaspetii care sosesc cu masina isi pot parca vehiculele in parcare.
Piscinele interioare si exterioare sunt ideale pentru exercitii, precum si relaxare. Pe terasa la soare sunt disponibile umbrele de soare si sezlonguri confortabile. Bauturi racoritoare sunt servite la snack barul de langa piscina. Activitatile de agrement disponibile contra cost la hotel includ o sala de gimnastica si squash. In plus, tenisul este oferit de operatori terti.

RESTAURANT
Acest B&B ofera mic dejun continental.
Facilitatile de luat masa includ un restaurant, o sala de mic dejun si un bar.
GuestHouse Vila Lusitania are o terasa la soare.

CAMERE
Camerele au bucatarie si baie. Un ventilator asigura temperaturi confortabile. Oaspetii se pot bucura de vedere la mare de pe balcon sau terasa. Pentru oaspetii mai tineri pot fi solicitate paturi de copii. Dotarile standard includ frigider si plita. De asemenea, sunt oferite un telefon, televiziune prin satelit si WiFi (fara costuri suplimentare). Baile sunt dotate cu dus si cada.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie