Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Quinta Bela Sao Tiago a fost initial un conac traditional construit in anul 1834. A devenit resedinta unei familii importante in secolul al 19-lea. Conacul si gradinile sale au fost restaurate cu atentie, desi cladirea initiala a fost extinsa inca se poate observa splendoarea arhitecturala.

Localizare
Hotelul este situat in centrul istoric al orasului Funchal, la 5 minute decele mai importante atractii precum Piata de Flori si Peste, telecabina si fortul Sao Tiago.

Facilitati hotel
Hotelul Quinta Bela Sao Tiago cu gradinile sale sub-tropicale este o oaza de relaxare in orasul Funchal. Oaspetii hotelului se pot bucura de facilitati precum: piscina exterioara cu apa dulce cu sectiune separata pentru copii, sala de gimnastica, jacuzzi, sauna, baie turceasca, sala de conferinte, centru business dotat cu un computer, imprimanta, fax, acces internet wireless in toate zonele hotelului (contra cost), parcare privata.
Restaurante si baruri: Restaurant O Portico localizat in fosta sala de petreceri a vechiului conac, unde se servesc atat preparate regionale cat si internationale.
Winter Garden, o terasa exterioara cu scaune confortabile din rachita unde se poate servi micul dejun.
Por do Sol Cocktail Bar situat deasupra orasului Funchal, oferind una dintre cele mai frumoase privelisti asupra orasului.

Descriere camere
Hotelul detine 64 de camere, intre care 2 Junior Suite, 2 Deluxe Suite, 1 Presidential Suite, 1 Penthouse Suite si 2 family room open plan. Camerele si suitele sunt spatioase si sunt dotate cu aer conditionat si incalzire, telefon cu linie directa, acces internet wireless, televizor prin cablu, minibar, baie cu halite de baie si uscator de par. Majoritatea camerelor au balcon, ce ofera privelisti panoramice asupra golfului Funchal si centrului orasului.


Locatie