Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE

Porto Santa Maria este localizat la 200 m de Sao Tiago Fort, la doar 1,5 km de Gradina Botenica din Madeira si la 200m de Muzeul de Istorie a Arhipelagului Madeira. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Cristiano Ronaldo Madeira la doar 12,7 km distanta.

FACILITATI

Hotelul pune la dispozitie o piscina exterioara si o pisicna interioara, 2 jacuzzi exterioare situate pe acoperisul hotelului si un jacuzzi interior. Sunt disponibile sezlonguri si umbrele de soare la pisicna.
La acest hotel exista si o sala de fitness echipata complet.
Exista un centru spa care pune la dispozitie masaje si tratamente corporale de relaxare si infrumusetare.
Activitati sportive si de relaxare: sala de fitness, teren de tenis, sala de jocuri, sporturi acvatice, pescuit si teren de golf.

RESTAURANTE

Unitati de alimentatie cu specific local si international unde poti servii diferite mancaruri si bauturi reci sau calde, cu alcool sau fara dupa preferinte.

Arsenal Restaurant - acesta ofera bufet pentru micul dejun si meniu a la carte pentru cina, inspirat din bucataria locala si internationala.
Capitains Bar - aici te poti bucura de frumoasa priveliste catre mare si de muzica buna. La cina vei avea parte mancare buna si muzica live.
Capitains Lounge - are un spatiu de relaxare separat de bar si ofera o atmosfera placuta si linistita.
Promenade Bar - situate langa piscina exterioara este un loc potrivit pentru relaxare si pentru a te revigora cu bautura preferata.

CAMERE
Camerele hotelului sunt mobilate modern in culori placute si pun la dispozitie: televizor, wifi, seif, frigider, apparat pentru prepararea cafelei, halate si papuci.

Side Sea View are suprafata de 24m2 si capacitate maxima de 3 persoane. Aceasta camera ofera paturi twin.
Standard Room are suprafata de 24m2 si capacitate maxima de 3 persoane. Aceasta camera ofera paturi twin.
Junior suite are suprafata de 40m2 si capacitate maxima de 3 persoane. Aceasta camera ofera paturi twin.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie