Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Porto Mare ocupa sectiunea centrala din cadrul resortului Vila Porto Mare si beneficiaza de toate facilitatile acestuia.
Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant Il Basilico cu specific Italian, pentru servirea pranzului si cinei in regim a la carte, restaurant Altantida pentru servirea micului dejun, bar Portofino, centru SPA cu 7 sali de tratamente, camera de relaxare, masaj, sauna, 2 jacuzzi, baie turceasca, aerobic, yoga, pilates, piscina interioara, piscina exterioara, piscina pentru copii, muzica live, animatie pentru copii, petreceri tematice, tenis de masa, snooker, mini-golf.
Descriere camera
Cele 198 de camera au vedere la mare, piscina sau gradina, sunt spatioase si confortabile, au balcoane private si sunt dotate cu baie, produse de baie Rituals, facilitate pentru prepararea caeilui sau cafelei, acces internet wireless, halite de baie, mini-bar, seif.
Standard room: suprafata 30-35 m, paturi twin, capacitate maxima 3 pax.
Sea view room: suprafata 30-35 m, paturi twin, capacitate maxima 3 pax.
Superior sea view: suprafata 35-40 m, paturi twin, capacitate maxima 3 pax.
Junior suite: suprafata 56 m, 2 paturi queen, capacitate maxima 3 pax.