Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Madeira Panoramico

   Funchal, Portugalia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Oferind vedere magnifică la Funchal și la Oceanul Atlantic, la doar 3 km de centrul orașului, acest hotel oferă piscine interioare și în aer liber și un centru spa de lux.

Toate camerele Hotelului Madeira Panorâmico au balcon privat, unde oaspeții se pot relaxa. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și toate au TV cu ecran plat.

La restaurantul de la Madeira Panorâmico sunt servite mâncăruri tradiționale portugheze în stil bufet sau à la carte. Băuturile locale pot fi savurate la bar în timp ce admiri vederea la Oceanul Atlantic.

Centrul spa al Hotelului Madeira Panorâmico are o sală de masaj, o saună și o cadă cu hidromasaj. Pentru cei cărora le place să se mențină activi, pe teren se pot juca un joc de squash sau tenis, iar la proprietate există și un centru de fitness. Oaspeții pot beneficia de recepție deschisă nonstop, închirieri auto și parcare gratuită.

Situat aproape de Quinta Magnolia Garden, Madeira Panorâmico se află la doar 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Madeira.