Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dorisol Buganvilia Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE

Dorisol Buganvilia Studio Hotel este localizat la 550m de plaja si la 3km de Sao Tigao Foart. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Cristiano Ronaldo Madeira la doar 15,6km distanta.

FACILITATI

Hotelul ofera doua restaurant
Hotelul pune la dispozitie o piscina interioara, o piscina exterioara pentru adulti si copii si o piscina exterioara pentru copii.
La acest hotel se pot practica diferite sporturi si activitati distractive si de relaxare cum ar fi:tenis, billiard, darts, tenis de masa, sala de jocuri.
La acest hotel exista si o sala de fitness echipata complet.
Centrul spa care pune la dispozitie masaje si tratamente corporale de relaxare, jacuzzi, sauna.
Dorisol Buganvilia Studio Hotel ofera sali de conferinte si evenimente cu capacitate maxima de 200 de persoane.
Exista parcare la acest hotel.

RESTAURANTE

Restaurant Europe este o unitate de alimentatie cu specific international unde poti servii diferite mancaruri si bauturi reci sau calde. Acest Restaurant este cu servire tip bufet.
Terrace - este o unitate de alimentatie cu specific mediteranean unde poti servii diferite mancaruri si bauturi reci sau calde. Acest Restaurant este cu meniu a la carte.

CAMERE

Camerele hotelului sunt mobilate modern in culori placute si pun la dispozitie: chicineta, WiFi, aparat pentru prepararea cafelei sau a ceaiului,balcon, seif, baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, telefon.

Studio Standard - Camera are suprafata de 23m2 si capacitatea maxima de 3 persoane.
Studio Superior - Camera are suprafata de 23m2 si capacitatea maxima de 3 persoane. Aceasta camera are vedere la ocean.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie