Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DORISOL ESTRELICIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Dorisol Estrelicia este un hotel luxos din Funchal, Portugalia, care oferă vederi panoramice impresionante asupra golfului Funchal, precum și o gamă diversă de facilități în Complexul Dorisol. Situat la numai 2 km de centrul orașului Funchal, acest hotel oferă camere moderne și spațioase, echipate cu TV prin cablu și birou. Multe dintre camere au vederi spectaculoase la dealurile din jur și la Oceanul Atlantic.

Hotelul dispune de un spa de înaltă calitate, cu sală de masaj, piscină interioară și sală de fitness, precum și o sală de recreere, unde oaspeții pot juca biliard, darts sau tenis de masă. Restaurantul de la parter oferă mic dejun tip bufet și cină, iar în timpul verii, barul de pe terasă organizează des seri muzicale și programe de happy hour la barul cu pian.

Dorisol Estrelicia este situat la numai 500 de metri de promenada de pe faleza din Funchal și de complexul de înot Lido. Aeroportul Internațional Madeira este situat la doar 20 km de hotel. Conform comentariilor independente, acesta este considerat unul dintre cele mai bune hoteluri din Funchal, fiind preferat de către turiștii care doresc să se bucure de un sejur de lux.

Locatie