Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB HOTEL LOUTRAKI


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Bine 7.7 Booking.com Hotelul, a carui constructie seamana cu un vas transatlantic, este situat in Loutraki, pe malul marii, langa o plaja privata si inconjurat de gradini luxuriante. Cazinoul, piscina cu fantani si rauri artificiale, serviciile ireprosabile, sunt garantia unei vacante luxoase la malul marii. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Spa & Wellness
Centrul Spa are piscina interioara, hammam, jacuzzi, sauna si ofera diverse tratamente faciale si corporale.

Localizare
Hotelul se afla in Loutraki, pe malul marii. Canalul Corint este la cca 5 km, Templul lui Apollo este la 11 km, iar aeroportul din Atena la cca 85 km.

Drinks & Food
Hotelul ofera demipensiune (mic dejun bufet si, la alegere, cina SAU pranz bufet), sau pensiune completa (toate mesele bufet). Hotelul are un restaurant bufet, 2 restaurante A la carte (mediteranean si pescaresc), un bar principal si un bar la piscina.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: piscina exterioara cu fantani si rauri artificiale, piscina interioara, centru fitness, centru Spa, sporturi nautice pe plaja (schi nautic, banana, colace, hidrobiciclete, canoe, jet ski, windsurf), petreceri tematice, seri cu muzica greceasca, festivaluri folclorice, cel mai mare cazinou din Europa.