Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nidri Bay Studios


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Nidri Bay Studios - zona Nidri - Lefkada


Prezentare oficiala hotel:
http://www.nidribaystudios.gr/

Hotelul reprezinta o alegere excelenta pentru iubitorii sporturilor nautice in special, avand in vedere ca este localizat la cateva minute de portul din Nidri. Este ideal atat pentru cupluri cat si pentru familiile cu copii.


Localizare: Nidry Bay Studios este un complex situat in golful pitorescului oras Nidri, intr-o locatie superba, idilica, tipic greceasca. Plaja se afla la o distanta de 100 m fata de hotel, iar strada principala la mai putin de 150 m. Pana in orasul Lefkas sunt doar 28 km distanta.


Facilitati hotel: Turistii care aleg sa isi petreaca vacanta la Nidri Bay Studios beneficiaza de internet Wi-Fi, parcare gratuita, snack bar, serviciu de inchirieri auto si transfer aeroport (contra-cost), o piscina exterioara, bar si terasa.


Facilitati camere: Cladirea este structurata pe doua etaje si pune la dispozitia turistilor atat camere cu vedere la munte cat si camere cu vedere la mare. Camerele sunt dotate cu chicineta complet utilata, frigider, televizor, aer conditionat (contra cost). Complexul este format din camere pentru 2 persoane si camere care au o capacitate maxima de 3 persoane.