Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Konaki se afla in mijlocul unor gradini cu vegetatie luxurianta, la 250 de metri de plaja Lygia din Lefkada si ofera piscina cu bar langa piscina, WiFi gratuit in zonele publice si mic dejun tip bufet. Camerele pun la dispozitie balcon privat cu vedere la plantatiile de maslini sau piscina.


Camerele luminoase, aerisite ale Hotelului Konaki au aer conditionat si podea din gresie. Acestea sunt dotate cu frigider, telefon si TV cu ecran plat. Fiecare camera ofera intrare privata.


Pe terasa la soare, mare, cu sezlonguri si umbrele, oaspetii pot sa se relaxeze cu o bautura, cafea sau gustare. Copiii pot sa se joace in siguranta la locul de joaca si piscina separata. Hotelul are sala de sport bine echipata.


Satul pescaresc Lygia cu taverne este la cel mult 3 minute de mers pe jos de hotel. Langa proprietate se afla o statie de autobuz cu legaturi catre orasul Lefkada, situat la 4 km de hotel. Satul Nydri este la 11 km. Oaspetii beneficiaza de parcare privata gratuita.