Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KASTRO MAISTRO

   Agios Ioannis, Grecia

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Kastro Maistro este un complex de apartamente recent construite, localizat in Agios Ioannis, in nordul insulei Lefkada , la 1,5 km de orasul Lefkada si la 600 m de plaja de nisip Ai Giannis, premiata cu "Blue Flag", ce se intinde pe o distanta de 3 km de-a lungul golfului. Plaja este considerata una dintre cele mai bune destinatii din Europa pentru wind surfing si kite surfing. Apartamentele sunt situate la poalele muntelui si au o vedere panoramica spre mare. Recomandat pentru familii cu copii, cupluri sau grupuri de prieteni. Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: piscina exterioara, loc de joaca pentru copii si tenis de masa.

Website
http://www.maistro.gr/lefkada-apartments/lefkas-family-hotel.htm

Localizare
Hotelul este localizat in Agios Ioannis, in nordul insulei Lefkada , la 1.5 km de orasul Lefkada si la 600 m de plaja de nisip Ai Giannis, premiata cu "Blue Flag" si considerata una din cele mai bune destinatii din Europa pentru wind surfing si kite surfing. Distanta fata de aeroportul din Preveza este 24 km.