Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Babis Studio Apartments


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vila Babis Studio Apartments - zona Nidri - Insula Lefkada

Prezentare oficiala hotel: structura nu are un site oficial.

Babis Apartments este o alegere idela pentru turistii care vor sa exploreze imprejurimile si sa se bucure de o atmosfera tipic greceasca.

Localizare: Vila Babis Apartments are o localizare excelenta, mai exact la 2 minute de mers pe jos fata de Portul Nidri. La nici 100 m se afla strada principala, iar la 5 minute de mers pe jos, plaja cu pietris.

Facilitati vila: In apropierea vilei se gasesc numeroase baruri, taverne, restaurante ce servesc preparate traditonale grecesti, vila este in regim self-catering si pune la dispozitia turistilor acces Wi-Fi gratuit.

Facilitati camere: Camerele sunt confortabile, fiind mobilate foarte practic si placut, pentru ca oaspetii sa dispuna de toate facilitatile necesare unui sejur in Lefkada. Au o capacitate maxima de 2 persoane si se impart in camere duble standard, camere duble promo si camere superioare.
- Camerele duble standard au chicineta complet utilata si balcon.
- Camerele duble - superior au balcon si vedere partiala catre Marea Ionica.
- Camerele duble promo nu au chicineta, nici balcon.
Fiecare camera are TV, baie cu dus si aer conditionat, acesta are un cost suplimentar de 5 eur/camera/zi.

Lefkada este una dintre cele mai frumoase insule din Grecia. Atmosfera inconfundabila, autentic greceasca, constituie inca un argument pentru o vacanta relaxata, plina de voie buna si caldura, alaturi de familie sau prieteni.