Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Leonardo Boutique Hotel Larnaca


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acolo unde coasta se întâlnește cu orașul, Leonardo Boutique Hotel, este centrul tuturor. Un hotel de lux de 4 stele, cu 55 de unități de cazare sublime, oferă oaspeților săi un refugiu generos într-o lume a confortului și a bunăstării. Este situat într-o locație de neegalat, în inima centrului pitoresc al orașului Larnaca, înconjurat de cafenele pline de viață, restaurante, pub-uri, magazine pline de viață și la doar câțiva pași de emblematica promenadă de pe malul mării, mărginită de palmieri, Finikoudes. Având atracțiile din Larnaca la ușa noastră și Marea Mediterană ca curte, destinația noastră uimitoare este un loc perfect pentru a vă relaxa și a explora.

Leonardo Boutique Hotel Larnaca este o bijuterie, creată și proiectată cu meticulozitate, combinând eleganța stilului arhitectural roman cu o notă distinctă de lux somptuos.

După o zi de explorare a numeroaselor situri și monumente istorice ale orașului, vizitați cafeneaua restaurantul nostru S’ La Cafette, situat la parterul străzii Ermou, strada comercială populară și plină de viață din Larnaca, pentru o gamă rafinată de specialități și delicatese de cafea. Vă veți bucura de interiorul cu design elegant și veți savura mâncarea delicioasă servită.