Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN BAY BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat pe malul marii, langa o plaja cu nisip, inconjurat de verdeata, flori, langa Golful Larnaca si se numara printre cele mai prestigioase hoteluri din insula.

Serviciile excelente, peisajul minunat si conditiile de cazare foarte bune fac din acest hotel alegerea potrivita pentru toate categoriile de turisti.

Centrul SPA are piscina interioara, sauna, baie de aburi, jacuzzi si ofera o gama vairata de tratamente corporale si faciale, masaje, ingrijirea mainilor si picioarelor.

Drinks & Food
Hotelul ofera micul dejun bufet. Optional, exista variantele: demipensiune, pensiune completa si all inclusive. Mesele sunt stil bufet. Hotelul are 4 restaurante: A la carte cu specific frantuzesc si italian, bufet pentru micul dejun si ceaiul de dupamasa, bufet pentru pranz (salate, carne, peste, paste), taverna traditionala. Periodic se organizeaza seri tematice: seara de grill (19:30-22:30, in taverna traditionala), seara orientala, seara italiana, seara traditionala cu dansuri si muzica populara, seara de carnuri, seara internationala, seara cipriota cu dansuri si muzica traditionala. Hotelul are 3 baruri: barul principal (09:00-01:00), un Pub cu ecrane TV mari pentru vizionarea diverselor competitii sportive si in care se tin diverse programe de animatie (17:00-01:00) si un bar la piscina (10:00-19:00).

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara si interioara, programe de divertisment seara, sporturi nautice pe plaja, animatie, scufundari, inchiriere biciclete, cada fierbinte/jacuzzi, darts, windsurfing, karaoke, tenis de masa, biliard, centru Spa, centru fitness, teren de tenis.

Localizare
Hotelul este situat pe malul marii, langa o plaja cu nisip, langa Golful Larnaca. Centrul orasului Larnaca este la 15 minute de mers cu masina, iar aeroportul este la 13 km de hotel.