Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ST ELIAS RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: St. Elias Hotel & Waterpark se află într-o zonă liniştită, la cel mult 15 minute de mers pe jos de plajele de nisip din Protaras. Staţiunea plină de viaţă Agia Napa se găsește la 15 minute de mers cu maşina. St. Elias Hotel & Waterpark se află la 4 km de plaja Kalamies și la 6 km de plaja Konnos. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Larnaca, situat la 65 km de St. Elias Hotel & Waterpark. Hotelul asigură zilnic un serviciu de transfer cu autobuzul la plajă şi spre centrul stațiunii Protaras.

Facilitati camere: Toate camerele sunt prevăzute cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, saltele ortopedice şi cutie de valori gratuită. Unele unităţi au o zonă de relaxare unde vă puteți destinde după o zi plină. Camerele includ facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea şi fierbător de apă. Toate beneficiază de o baie privată cu articole de toaletă gratuite şi uscător de păr şi se deschid spre o terasă sau verandă.

Facilitati hotel: Oaspeţii pot lua prânzul și cina la o tavernă tradiţională grecească sau la restaurantul principal. Există de asemenea un bar principal şi un bar la piscină. Dimineaţa se servește un mic dejun cipriot certificat. Pachetul ultra all inclusive oferă băuturi alcoolice de calitate din import. Centrul spa Hibiscus are o saună, o baie de aburi, 2 săli de tratament şi o sală de fitness. În întreaga proprietate este disponibil WiFi gratuit. Proprietatea este înconjurată de grădini frumoase cu suprafaţa de peste 4 hectare şi oferă 3 piscine, un mic parc acvatic şi un centru spa.