Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALM BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul cu vechime si popularitate in randul vizitatorilor a fost renovat si imbunatatit, oferind servicii si facilitati de 5*. Plaja cu nisip este tivita de palmieri si inconjurata de gradini colorate. Hotelul este recomandat familiilor cu copii si celor care doresc sa exploreze insula.

SPA & Welness
Centrul wellness are piscina interioara, sauna, baie de aburi, jacuzzi, solarium, sala de masaj si ofera o serie de tratamente corporale si faciale.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: 2 terenuri de tenis cu iluminat nocturn, un teren de squash, tenis de masa, centru wellness, 2 piscine exterioare (una semiolimpica si una stil laguna in compelxul de bungalow-uri), 1 piscina interioara incalzita, slaa de fitness, sporturi nautice pe plaja (contra cost), scuba diving. La 6 km de hotel exista bowling, Go-carting si o herghelie.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun si cina. Exista si supliment pentru pranz. Hotelul are un restaurant bufet, 3 restaurante A la Carte (2 internationale si o taverna traditionala) si 4 baruri (2 in hotel, unul pe plaja si unul in zona bungalow-urilor).

Site Web
http://www.palmbeachhotel.com/

Localizare
Hotelul este situat la numai cativa metri de plaja cu nisip a Golfului Larnaca, intr-o gradina tropicala. Aeroportul este la 14 km, iar centrul orasului Larnaca este la 6 km.