Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LORDOS BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este amplasat pe o plaja privata din Golful Larnaca si este unul dintre cele mai prestigioase hoteluri de pe insula. Serviciile discrete si atentia acordata oaspetilor sai, recomanda acest hotel tuturor categoriilor de turisti.

Hotelul este situat pe o plaja privata din Golful Larnaca, la 15 minute de mers cu masina fata de centrul orasului Larnaca, unde pot fi vizitate Fortul Larnaca si ruinele anticului Kitium.

SPA & Welness
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o piscina interioara, cada fierbinte/jacuzzi, masaj, sauna. Unele dintre aceste facilitati sunt contra cost.

Drinks & Food
Hotelul ofera micul dejun bufet. Se poate opta si pentru supliment de pranz (meniu) si/sau cina (meniu sau bufet tematic). Hotelul are 2 restaurante, unul pentru mic dejun, pranz si gustari usoare in timpul zilei si unul pentru cina. Exista si 4 baruri – la piscina, pe plaja, 2 in hotel (interior si in aer liber).

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: piscina exterioara, jacuzzi, piscina interioara, snorkeling, scufundari, canoe, windsurfing, tenis de masa, sala de jocuri, centru fitness, teren de tenis. Sporturile nautice de pe plaja sunt contra cost.

Site Web
https://www.lordosbeach.com.cy/en/