Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cyprus Villages Traditional Houses Tochni


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Cyprus Villages vă oferă oportunitatea unică de a trăi într-o casă tradițională din sat de piatră. Oferind o alegere de apartamente individuale cu 1 sau 2 camere cu facilități de auto-gătit într-o bucătărie bine echipată, duș/wc propriu, TV prin satelit și fiecare cu propriul balcon sau terasă. Toate apartamentele au încălzire centrală/aer condiționat și acces la piscină comună.

Casele tradiționale Cyprus Villages sunt toate acreditate de Organizația de Turism din Cipru și se află în satele Tochni și Kalavasos, care se află la jumătatea drumului între orașele Larnaca și Lemesos și la doar 7 km de plajă.

Satul Tochni este un sat mic și pitoresc, așezat pe pantele a două dealuri, casele sale de piatră se află pe străzile înguste care se înșiră până la frumoasa biserică a lui Constantinos și Eleni. Un loc ideal pentru cei care planifică o vacanță care combină relaxarea pe plajă cu excursii de o zi pentru a explora întreaga insulă. Oaspeții din Tochni sunt cazați pe baza micului dejun cu opțiunea demipensiune sau pensiune completă și este servită la taverna tradițională din Tochni cu o vedere panoramică asupra întregului sat.