Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coral Beach Hotel and Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Coral Beach Hotel and Resort este situat in Coral Bay, la 300 de metri de o plaja cu nisip. Orasul Paphos este la aprox. 15 km (Limassol cca. 85 km). Chiar langa hotel este un magazin alimentar. Cele mai apropiate baruri si restaurante sunt la cca. 300 m distanta. Urmatoarele atractii pot fi accesate de la hotel: Tombs Of The Kings (cca. 7 km), Roman Mosaics (cca. 9 km) si Paphos Harbour (cca. 10 km.


FACILITATI HOTEL: Resortul dispune de 422 camere. Acesta ofera oaspetilor sai receptie deschisa 24h (check-in de la 14:00, check out pana la 12:00), bar in hol, un total de 4 lifturi, aer conditionat, seif (contra cost), magazine si minimarket, parcare (gratuita), 3 restaurante cu aer conditionat, acces la internet WiFi contra cost, o zona de conferinte. Zona exterioara a hotelului decorat in stil mediteranean include o piscina cu apa dulce precum si o piscina separata pentru copii. La piscina sunt disponibile gratuit sezlonguri si umbrele de soare. La barul piscinei va puteti bucura de o bautura racoritoare. Zona de spa cu terasa la soare, sauna, jacuzzi, hamam si masaje contra cost. Divertisment: spectacole de seara si muzica live, loc de joaca, program de animatie pentru copii (de la 4 - 15 ani), mini club pentru copii (de la 3 - 11 ani) si babysitting (contra cost).


FACILITATI CAMERE: Camerele standard: Dotate cu pat dublu sau pat twin, pat pentru bebelusi (gratuit), pardoseala cu gresie, incalzire controlata centralizat, minibar (contra cost), balcon, acces la internet si TV cu ecran plat prin satelit precum si aer conditionat controlat central, radio si canale de muzica, facilitati pentru a prepara ceai si cafea in camera, detector de fum, baie cu cada sau dus, uscator de par, produse cosmetice in baie, seif, balcon sau terasa. Pot avea vedere partiala/directa la mare sau la gradina.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.