Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CIAO STELIO DELUXE HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Unul dintre cele mai frumoase hoteluri de lux din Cipru imbina farmecul unei locuinte private cu confortul unui stabiliment de 5*. Situat pe malul marii, in renumita zona a plajei McKenzie, hotelul destinat in exclusivitate adultilor este la doar 2 km de centrul orasului Larnaca si renumita promenada Palm Tree.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet sau demipensiune (mic dejun bufet, cina A la Carte). Hotelul are un restaurant A la carte si un bar.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au acces gratuit la sala Total Fit aflata in spatele hotelului: piscina interioara incalzita, sauna, sala de fitness.

Localizare
Hotelul este situat pe malul marii, pe renumita plaja McKenzie din Larnaca, la 2 km de centrul orasului si 2 km de aeroport. In apropiere se afla cafe-baruri si restaurante, dar si cateva atractii turistice: biserica Sf. Lazar, Fortul Larnaca, etc. Hotelul este recomandat cuplurilor, fiind o locatie destinata exclusiv adultilor.