Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAPO BAY


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

ATENTIE! PACHETUL NU INCLUDE TRANSFERUL APT-HTL-APT! Oferim, optional, transfer privat cu taxi (1-4 pers.) - disponibil in sistemul de rezervari. Fabulos 8.6 Booking.com Combinand cel mai modern design si cea mai calda ospitalitate, hotelul imbina caracteristicile moderne cu servicii si conditii de cazare excelente. Situat in centrul Protaras, hotelul are o gradina mare, cu ape curgatoare si iazuri cu pesti, ce duce spre plaja Fig Tree Bay decorata cu Blue Flag, singura plaja din Cipru care figureaza in Top 10 Destinatii litorale europene. SPA & Welness
Centrul Spa are sauna, jacuzzi, baie de aburi, hammam, dus Vichy, sanarium, piscina interioara, tratamente corporale si faciale, ingrijirea mainilor si picioarelor, hidro-terapie.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet. Contra cost se poate solicita demipensiune (supliment de pranz sau cina) sau pensiune completa (supliment de pranz si cina). Hotelul are un restaurant bufet deschis la micul dejun (07:00-10:00) si cina (19:00-21:30, diverse seri tematice), un restaurant A la carte mediteranean deschis pentru brunch, pranz (10:30-18:00) si cina (19:00-22:00), un restaurant A la carte italian deschis pentru cina, un restaurant A la carte asiatic si mediteranean deschis pentru pranz (13:00-17:00) si cina (19:00-22:00), 3 baruri.

Localizare
Situat in centrul Protaras, hotelul are o gradina mare, cu ape curgatoare si iazuri cu pesti, ce duce spre plaja Fig Tree Bay decorata cu Blue Flag, singura plaja din Cipru care figureaza in Top 10 Destinatii litorale europene. Aeroportul din Larnaka este la 60 km. In apropiere exista cateva magazine, baruri si restaurante.

Site Web
http://www.capobay.com/

Sport si divertisment
Hotelul are 2 piscine in aer liber, una cu jacuzzi si una dedicata exclusiv adultilor, o piscina pentru copii, sala de fitness, centru de scufundari, sporturi nautice, teren de tenis cu nocturna (contra cost), centru Spa