Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VENEZIA PALACE DE LUXE RESORT HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Venezia Palace este situat in Kundu, la 20 km de centrul orasului Antalya si la 15 km de aeroportul Antalya. Hotelul are o atmosfera unica, prezentand frumusetea mistica a coastei mediteraneene in stilul venetian, fiind o copie fidela a pietei San Marco din Venetia.

Facilitati pentru copii
Piscina exterioara pentru copii are 240 m2 (inchisa iarna) si 2 tobogane pentru copii (cate 10m lungime fiecare). Mini-club (4-12 ani), animatie pe timpul zilei si seara.

Piscina
Piscina exterioara principala are 3500m2 (inchisa iarna), piscina exterioara cu jacuzzi max 20 pax (inchisa iarna). Piscina interioara 165 m2, incalzita iarna, piscina interioara cu jacuzzi max. 15 pax (incalzita iarna). Aqua park cu 2 tobogane pentru adulti (de 56 m si de 22m).

Sport si agrement
Centru de fitnes, sauna, baie turceasca, jacuzzi, terenuri de tenis, squash, mini fotbal, volei pe plaja, baschet, tenis de masa, darts, biliard; sporturile de apa care nu necesita carburanti sunt gratuite. Serviciile care se platesc suplimentar sunt: lectiile de tenis, echipamentul de tenis, tenisul in nocturna, sporturile de apa cu motor, scoala de scufundari, masajul si centrul de infrumusetare. Program de animatie zilnic, in fiecare seara program de divertisment.

Facilitati hotel
Restaurantul Bellini - principal, restaurante A`La Carte - Ristorante Veneto (Italian), Burano (bucatarie internationala), Ottoman (bucatarie turceasca), La Caretta (bucatarie braziliana si argentiniana), Cafe Florian - patiserie, Lido Bar - pentru gustari in timpul zilei si 9 baruri in cadrul complexului hotelier. Magazine, spalatorie si curatatorie, doctor, baby sitting, coafor, centru de infrumusetare, internet, rent a car - toate sunt cu plata. All Inclusive intre orele 7.00 - 2.00 - bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari intre orele 14.30 - 16.00, patiserie 16.00 - 18.00, cina, restaurante A`La Carte cu rezervare in avans si pot fi folosite astfel: pentru 5 - 6 nopti - o singura data, pentru 7 - 10 nopti - de doua ori si pentru peste 11 nopti - de trei ori. Daca oaspetii doresc sa depaseasca aceasta limita va fi contra cost. Toate bauturile locale, minibar (doar bauturi racoritaore si apa se reimprospateaza zilnic). Bauturi speciale de import, bauturi imbuteliate si vinuri, sucuri proaspete de fructe, room service, bauturi de lux sunt contra cost.

Facilitati camere
Sunt patru cladiri diferite: San Marco, Castello, Santa Maria si Campanella Tower (pentru luna de miere). In total sunt 540 de camere. Sunt 419 camere standard in cladirile San Marco si Santa Maria (25 m2; 2 + 1 pax), 40 de camere familiale (40 m2; 2 + 2 pax); 59 de camere standard in cladirea Castello (30 m2; 2 + 1 pax), 15 camere rezidentiale Castello (45 m2, 2 + 2 pax), 1 suita Regala Castello (100 m2, max. 2 pax), 3 vile (130 m2; 6 + 2 pax). Toate camerele sunt cu vedere spre mare sau gradina sau piscina, baie privata cu cada / dus, uscator de par, telefon in baie, A / C, telefon direct, mocheta, minibar, seif, TV satelit si muzica. Camerele cu usa de comunicare sunt 2 camere standard cu usa intre ele. Suitele sunt cu dormitor si living, vilele sunt duplex cu trei dormitoare fiecare cu baie proprie si una dintre ele cu jacuzzi.

Localizare
Hotelul Venezia Palace este situat in Kundu, la 20 km de centrul orasului Antalya si la 15 km de aeroportul Antalya. Hotelul are o atmosfera unica, prezentand frumusetea mistica a coastei mediteraneene in stilul venetian, fiind o copie fidela a pietei San Marco din Venetia, orasul canalelor de apa si al palatelor.

Plaja
Hotelul este pe plaja privata de nisip, cu prosoape, sezlonguri si umbrele gratuit.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
AQUAPARK

Locatie